MORALNA, A VUKLA SE SA OŽENJENIM ČOVEKOM! Anđelin prljav veš uništava je kao KARMA - uživo u programu matirana

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 07:48

"MORALNA, A VUKLA SE SA OŽENJENIM ČOVEKOM!" Anđelin prljav veš uništava je kao KARMA - uživo u programu matirana

Udarena tamo gde je najtanja!

Voditeljka Ivana Šopić je u sinoćnoj emisiji "Narod pita" ugostila Miljana Vračevića i Slađu Lazić, a gledaoci po starom dobrom običaju nisu štedeli nikoga te je odmah za zadrugarku usledilo pitanje,

- Pitanje za Miljana u vezi Anđele i Zvezdana. Miljane, sećaš li se kad si rekao da u Beloj kući jedino Anđela voli Zvezdan - rekla je gledateljka.

- Verovatno sam rekao, ako vi pamtite. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja vam verujem da jesam. Ja sam rekao da Zvezdan ne treba da ulazi sa Anđelom u vezu, što je Ana i potvrdila. Mića i ja smo jedini ostali da ga smirujemo, jedini ko je brinuo o njegovom ponašanju sam bio ja. U svim razgovorima sam mu govorio da mu to ne treba, ali verovatno iz prevelike simpatije prema Anđeli nije bilo na vama očekivanom nivou - rekao je Vračević.

- Ja ne mogu da verujem da ste pozvali da veličate Anđelu Đuričić. Da li bi veličali Anđelu ako bi vam uzela muža. Problem je u tome, da li je moralno da misli o zadatku sa zauzetim čovekom. Je l' moralno to?! Kako moral i spavanje s oženjenim čovekom - pobesnela je Slađa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ZVEZDAN JE IMAO DŽUKAČKI POTEZ!" Slavnićeva veza sa Anđelom na stubu srama - Taj odnos je lakrdija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023

Zadrugari nemaju reči hvale!..Ivana Šopić ugostila je u emisiji "Narod pita" Slađu Lazić i Miljana Vračevića. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa  bivšim zadrugarima...- Moram da kažem da Mikica ne prihvata kritike, vidi se da to njemu smeta. Ona...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.