ZVEZDAN JE BEZ OBRAZA, SRAMA I STIDA! Tara Simov o poznanstvu sa Anom Ćurčić! Malo ko zna NJIHOVU ISTORIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 19:45

"ZVEZDAN JE BEZ OBRAZA, SRAMA I STIDA!" Tara Simov o poznanstvu sa Anom Ćurčić! Malo ko zna NJIHOVU ISTORIJU

"Spavala sam kod nje posle Zadruge!"

Bivša zadrugarka Tara Simov, oduvek je imala kontakte i poznanstva koja je sticala zbog svoje aktivne prirode, a sada se ispostavilo da zapravo poznaje bivšu vanbračnu suprugu Zvezdana SlavnićaAnu Ćurčić.

Ana se u petak uselila u Belu kuću i svojim ulaskom definitivno je poremetila sve što je mogla, od veridbe do svega ostalog u odnosu Zvezdana i Anđele Đuričić. Simova nam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je otkrila odakle poznaje Ćurčićevu, na samom početku.

- Ana je majka moje prijateljice, kod koje sam spavala posle "Zadruge 4". Ja se sa njenom ćerkom poznajem od 2012. godine, od tad poznajem i Anu. Poznaje se i sa mojom majkom, njena ćerka i ja smo se družile kao mlađe dosta. Anu poštujem i cenim mnogo, jer sam ja kod njih spavala dosta puta kao mala, kao i njena ćerka kod mene. Baš dugogodišnje poznanstvo - započela je Tara.

- Ana je gospođa uvek bila, žena i majka za primer. Sve ovo što se dešava sam maltene prolazila s njom putem poziva. Ne mogu ostati imuna i da me ne takne emotivno, koliko god ja nosila tu titulu “ljubavnice”. Ja ovu ženu poznajem i drugačije je kad nekog poznaješ - nadovezala se Tara.

Potom se dotakla i Zvezdanovog ponašanja u "Zadruzi 6"

- Smatram da je Zvezdan prevršio sve granice neljudskosti i sadizma. Da zamera što je ušla da zaradi novac, pa što ne bi zaradila na svojim suzama? Koje joj je on priredio! On je navodno ušao da zaradi za njih! Došla je po svoje i nema šta da joj se zamera! Takođe, uvrede na račun žene koja apsolutno ni u jednom trenutku ni ton nije digla na njega, a kamoli ga psovala, kao on nju! Čovek bez srama, obraza i stida - zaključila je Tara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.