ZVEZDAN PRIŠAO ANI I ZAPISAO JOJ PORUKU NA RUCI! Ćurčićeva se RASPLAKALA, proradile joj emocije

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 01:24

ZVEZDAN PRIŠAO ANI I ZAPISAO JOJ PORUKU NA RUCI! Ćurčićeva se RASPLAKALA, proradile joj emocije

Nije mogla da veruje da joj se to desilo po drugi put.

Sinoć se u "Zadrugu 6" uselila Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, koju je on prevario u rijalitiju sa Anđelom Đuričić.

Ana je u "Magazinu In" otkrila kako je počela njihova ljubav i setila se ovog prelepog perioda na ivici suza.

- Mi smo se upoznali u prvom razredu srednje škole, kad je došao u odeljenje, seo je pored mene, bila sam slatka. Onda mi je napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi je na ruci Zvezdan, ja sam to izbrisala, bilo mi je slatko. Kad smo krenuli da se muvamo, onda smo bili na večeri i on mi je ponovo na ruci napisao Zvezdan, tad smo imali 30 godina - isrpičala je Ana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"MENI JE PRVO DETE UMRLO" Potresno priznanje bivše žene Zvezdana Slavnića: "Porodila sam se, osam dana je živelo"

Izvor: Blic, 29.Jan.2023

Bivša supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić sa knedlom u grlu otkrila je svojim cimerima kakva tragedija ju je zadesila.

Nastavak na Blic...

"ZVEZDAN JE BEZ OBRAZA, SRAMA I STIDA!" Tara Simov o poznanstvu sa Anom Ćurčić! Malo ko zna NJIHOVU ISTORIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023

"Spavala sam kod nje posle Zadruge!"..Bivša zadrugarka Tara Simov, oduvek je imala kontakte i poznanstva koja je sticala zbog svoje aktivne prirode, a sada se ispostavilo da zapravo poznaje bivšu vanbračnu suprugu Zvezdana Slavnića, Anu Ćurčić...Ana se u petak uselila u Belu kuću i svojim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.