ZVEZDAN ĆE ZAVRŠITI NA KOLENIMA! Ana razotkrila svoju TAKTIKU pred ulazak - Anđela je samo TRENUTNA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 09:33

"ZVEZDAN ĆE ZAVRŠITI NA KOLENIMA!" Ana razotkrila svoju TAKTIKU pred ulazak - Anđela je samo TRENUTNA!

"Sigurno da sam imala iskušenja kad je on bio zatvoren četiri godine."

Ulazak Ane Ćurčić u "Zadrugu 6" napravilo je pravu buru i izazvalo brojne reakcije.

Pre nego što je postala takmičarka ovog rijalitija, Ana je gostovala u jednoj emisiji gde je otkrila brojne detalje svog braka sa Zvezdanom Slavnićem, kao i svoju "taktiku" da njen bivši partner završiti na kolenima.

- Moja žena ima ritual sa drugaricama, izlazi utorkom, četvrtkom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa subotom, i one se super zabavljaju, mi muževi možemo samo da ćutimo, jer tih pet plavuša kad se udruže, kao neka snaga i oružje, a ja uživam u toj njenoj slobodi. Imam pravo i ja to da radim, ali nemam vremena, iako bi voleo - rekao je Saša Joksimović.

Voditeljka Sanja Marinković je potom pitala Anu da li je ona imala iskušenja da joj se udvaraju drugi muškarci.

- Sigurno da sam imala iskušenja kad je on bio zatvoren četiri godine. Ali on zna pored koga je spavao, ja sam njegovu mamu čuvala, išla sa njom u prodavnicu, ja nju jako volim i poštujem. Tako da se Zveki nije zamarao šta radi Ana. Izabrao je on lepo. Ova crna (Anđela) je trenutna, ali je na kolenima uskoro, samo polako, ali kod mene. Ali Ana više nikad sa njim. Nikad - rekla je Ana.

Detaljnije u videu ispod teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.