Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 14:42

ZVANIČNO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE - Milena Kačavenda je PRVA UČESNICA ZADRUGE 7! Čelnici potvrdili njen ulazak u Elitu

Zvanično je!

Do sada najskuplji i produkcijski najzahtevniji TV projekat ''Elita'' uskoro kreće s emitovanjem, a nema sumnje da će oduševiti vernu, milionsku publiku.

Produkcija rijalitija "Zadruga" je zvanično otkrila i potvrdila da će prva učesnica Elite biti najpoznatija "kuma" u regionu, Milena Kačavenda.

Mnogi su prizivali njeno pojavljivanje u rijalitiju, a Milena je čekala poziv produkcije, ali je otvoreno govorila da bi ušla u sedmu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezonu.

S obzirom na to da je pomno pratila prethodnu sezonu rijalitija ''Zadruga'' i rado komentarisala sva goruća dešavanja, a svojim britkim jezikom izazvala ogromnu pometnju u javnosti, nema sumnje da će se u novom rijaliti formatu ''Elita'' odlično snaći!

Milena je spremna da napravi totalnu pomentnju, haos i lom u novom rijalitiju koji uskoro startuje na televiziji Pink.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANA UDARILA NA KAČAVENDU: Saznala da ulazi u "Zadrugu" i da će preko njene grbače zgrnuti OGROMNU lovu - ovo je rekla

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023

Nije joj bilo prijatno kada je saznala....Televizija Pink i produkcija rijaliti formata "Zadruga" već uveliko privodi kraju pripreme za spektakularnu sedmu sezonu koja se iščekuje više nego ikada. Izdato je i zvanično saopštenje kada je u pitanju prvi učesnik, a to je ni manje ni više nego Milena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

ZVANIČNI POZIV VELIKE ŠEFICE - Milica Mitrović se oglasila, pa objavila da je KASTING još uvek u toku, ali ne ZADUGO

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 10:26

Zvanično!..U toku je uveliko kasting za sedmu sezonu rijalitija "Zadruga", kojoj je produkcija dala ime Elita...Čelnici su odlučili da u kasting uključe i nova lica, te objavili kasting i za anonimne ljude koji žele da učestvuju u rijalitiju...Sada se oglasila Velika šefica Milica Mitrović na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.