ANA UDARILA NA KAČAVENDU: Saznala da ulazi u Zadrugu i da će preko njene grbače zgrnuti OGROMNU lovu - ovo je rekla

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 16:04

ANA UDARILA NA KAČAVENDU: Saznala da ulazi u "Zadrugu" i da će preko njene grbače zgrnuti OGROMNU lovu - ovo je rekla

Nije joj bilo prijatno kada je saznala...

Televizija Pink i produkcija rijaliti formata "Zadruga" već uveliko privodi kraju pripreme za spektakularnu sedmu sezonu koja se iščekuje više nego ikada. Izdato je i zvanično saopštenje kada je u pitanju prvi učesnik, a to je ni manje ni više nego Milena Kačavenda, kuma drugoplasirane zadrugarke Ane Ćurčić.

Svi su se od Mileninog prvog pojavljivanja zapitali da li će ući u Belu kuću još dok joj je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kuma vodila bitke za opstanak, ali tada nije bilo vreme. Sada je pravi trenutak, ali se oglasila i Ana Ćurčić koja je odmah uputila otrovne strelice.

- Šta ti je self-marketing, na tuđoj muci... E živote - napisala je Ana Ćurčić, stavivši svakome do znanja da ne podržava ulazak svoje nekadašnje drugarice i kume.

S obzirom na to da je Milena pomno pratila prethodnu sezonu rijalitija ''Zadruga'' i rado komentarisala sva goruća dešavanja, a svojim britkim jezikom izazvala ogromnu pometnju u javnosti, nema sumnje da će se u novom rijaliti formatu ''Elita'' odlično snaći.

Kako će se nadalje odvijati ovaj odnos dve rivalke, sada u obrnutim ulogama, saznaćemo vrlo brzo, jer je "Zadruga 7" odmah iza ćoška. Već sada se nagađa da je honorar koji Mileni pripada, basnoslovan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ana Ćurčić saznala da joj bivša kuma ulazi u "Zadrugu 7" pa joj ŽESTOKO ODBRUSILA - I Milena Kačavenda ZAGRMELA prvi put nakon vesti da stiže u rijaliti

Izvor: Blic, 03.Avg.2023

Kako je televizija Pink zvanično saopštila, prva takmičarka sedme sezone "Zadruge", koja će nositi naziv "Elita", je Milena Kačavenda, bivša prijateljica drugoplasirane učesnice "Zadruge 6" Ane Ćurčić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.