ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Nakon što je Milan Milošević preneo konačnu odluku, nije im bilo pravo

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 08:22

ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Nakon što je Milan Milošević preneo konačnu odluku, nije im bilo pravo

Ovako stoje stvari.

U subotu je u popularnom rijaliti programu "Elita" održano glasanje u kome su učesnici imali priliku da izaberu najzaljubljenije među sobom. Osim njihovog glasa, pravo glasa su imali i gledaoci putem ankete.

Najviše glasova gledalaca osvojio je Anđelo Ranković, koji je prema njihovom mišljenju najzaljubljenija osoba u "Eliti". Na drugom mestu, prema odluci gledalaca, našla se njegova emotivna partnerka Anita Stanojlović. Zanimljivo je da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na visokom trećem mestu našla se Aneli Ahmić, koja je u emotivnoj vezi sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Anđelo Ranković je dobio ubedljivo najviše glasova gledalaca, što ukazuje na to da je stekao veliku podršku publike. Njegova romantična veza sa Anitom Stanojlović takođe je privukla pažnju gledalaca, te su oboje zauzeli vrlo visoke pozicije na listi najzaljubljenijih u "Eliti".

Anita Stanojlović, emotivna partnerka Anđela Rankovića, zauzela je drugo mesto na listi najzaljubljenijih, što pokazuje da su njih dvoje uspeli da privuku pažnju kako učesnika rijalitija, tako i publike. Njihova veza je očigledno izazvala emotivnu reakciju kod gledalaca.

Na visokom trećem mestu na listi najzaljubljenijih našla se Aneli Ahmić, koja je u emotivnoj vezi sa Markom Janjuševićem Janjušem. Ova činjenica izaziva dodatnu pažnju javnosti, obzirom na emotivne turbulencije koje su obeležile njihov odnos u "Eliti". Njihova veza privlači veliku pažnju, kako učesnika, tako i gledalaca.

Ove rezultate noćas, saopštitio je Milan Milošević, a pojedinim takmičarima sigurno nije bilo svejedno jer ankete uvek naprave pometnju, kako negativne, tako i pozitivne.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Društvene mreže/Preneo:A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ovaj UDARAC ga je RESETOVAO: Ša dokrajčen nakon što je PRODUKCIJA saopštila rezultate - Shvatio da gubi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024

Kada se pogleda šira slika, gledaoci nikada ne greše...Učesnici rijaliti programa "Elita" tokom jučerašnjeg dana su imali zanimljiv zadatak - navođenje osoba za koje smatraju da imaju najmanje samopouzdanja. Kao i uvek, gledaoci su imali priliku da učestvuju u anketi i svojim glasovima utiču...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.