Ovaj UDARAC ga je RESETOVAO: Ša dokrajčen nakon što je PRODUKCIJA saopštila rezultate - Shvatio da gubi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 09:40

Ovaj UDARAC ga je RESETOVAO: Ša dokrajčen nakon što je PRODUKCIJA saopštila rezultate - Shvatio da gubi?

Kada se pogleda šira slika, gledaoci nikada ne greše.

Učesnici rijaliti programa "Elita" tokom jučerašnjeg dana su imali zanimljiv zadatak - navođenje osoba za koje smatraju da imaju najmanje samopouzdanja. Kao i uvek, gledaoci su imali priliku da učestvuju u anketi i svojim glasovima utiču na konačan sud.

Ubedljivo najviše glasova gledalaca dobio je reper Nenad Aleksić Ša, koji je prema mišljenju publike proglašen za učesnika "Elite" sa najmanjim samopouzdanjem. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ova odluka sigurno će izazvati različite reakcije i rasprave među fanovima popularnog rijalitija. Ša je bio vidno tužan, ali je prihvatio da "gubi" u pozitivnim trkama.

Na drugom mestu po broju glasova gledalaca našla se Miljana Kulić, koja takođe privlači pažnju svojim javnim nastupima i kontroverznim ponašanjem. Njeno mesto na listi sigurno će izazvati žustre diskusije među fanovima "Elite".

Treće mesto po broju glasova zauzela je Aneli Ahmić, čime je i ona postala predmet interesovanja javnosti u kontekstu samopouzdanja među učesnicima popularnog rijalitija. Njeni postupci i reakcije sigurno će biti analizirani sa novim saznanjima o njenom položaju među cimerima.

Podsećanja radi, u subotu je u popularnom rijaliti programu "Elite" održano glasanje u kome su učesnici imali priliku da izaberu najzaljubljenije među sobom. Osim njihovog glasa, pravo glasa su imali i gledaoci putem ankete.

Najviše glasova gledalaca osvojio je Anđelo Ranković, koji je prema njihovom mišljenju najzaljubljenija osoba u "Eliti". Na drugom mestu, prema odluci gledalaca, našla se njegova emotivna partnerka Anita Stanojlović. Zanimljivo je da je na visokom trećem mestu našla se Aneli Ahmić, koja je u emotivnoj vezi sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Društvene mreže/Preneo:A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.