ZVANIČNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA! Zbog scena od jutros, Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić UNIŠTENI - reč produkcije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 11:46

ZVANIČNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA! Zbog scena od jutros, Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić UNIŠTENI - reč produkcije

Ne toleriše im se ovo!

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić danas u jutarnjim časovima su odlučili da nasamo obave razgovor, pritom ne koristeći bubice jer su želeli da ono što razmenjuju ostane skriveno od ušiju javnosti.

Međutim, svima je poznato da se pravilo nošenja bubice mora poštovati bez pogovora. Izgleda da su njih dvoje mislili da su posebni u odnosu na druge, ali Veliki šef to ne toleriše, jer su za njega svi jednaki.

Veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šef je doneo odluku da novčano sankcioniše pomenute zadrugare i to bez izuzetka. Odlučeno je da se uskrate za dva nedeljna honorara.

Verujemo da im više neće pasti na pamet da to urade, a ni ostalim zadrugarima, jer bi u suprotnom ako ovako nastave, ostali bez dinara i sa jednom velikom nulom izašli iz rijalitija.

Detaljnije o njihovom razgovoru pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.