ZVALA JE MIĆU DA POMOGNE - Anitina majka protiv istopolne zajednice njene ćerke sa Matorom: Hoće novac da joj uzme

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 08:52

ZVALA JE MIĆU DA POMOGNE - Anitina majka protiv istopolne zajednice njene ćerke sa Matorom: Hoće novac da joj uzme

"Ona se ne slaže da njeno dete bude sa Matorom!"

Darko Tanasijević je sinoć u emisiji "Narod pita" ugostio Jovanu Tomić Matoru i Lepog Miću.

Pokrenula se tema istopolne zajednice u koju je Matora stupila sa Anitom Stanojlović, a onda je Lepi Mića spomenuo da ga je zvala Anitina majka da bi "reagovao".

- Ja sam pričala sa Anitinom mamom, i znam za sve. Znam ja da se Aniti sviđao Marku, ona je rekla da joj se samo on sviđao, a onda se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << desilo sa mnom. - rekla je Matora.

- Šta bi bilo da Anita nije ušla sa Matorom u priču? Ona je rešila sve svoje probleme, i to stambeno, a da ne pominjem ostalo.Ona je zbog svojih hirova ostala bez para, ja znam šta je imati i nemati, a Anita je balavica, ona ima majku, a sada ima i Matoru koja je sigurna u svemu. Njena majka nije za ove stvari. Ta žena je meni pričala da je protiv toga, zvala me da pomognem, a ako se predomislila okej - nastavio je Mića

- Njena mama nije bila za to, ali kada je videla da smo srećne, ona je prihvatila. Ona je moja žena i ja sam odabrala da živim tako, ali Mića mora da zna da se stvari menjaju - rekla je Matora.

- Ona se ne slaže da njeno dete bude sa Matorom, a onda kada shvati da se zaljubila onda se promenilo mišljenje - dodao je Miće.

U tom momentu je Matoru nazvala Anitina mama:

- Reci Mići da nećemo umreti od gladi, ja ga jesam zvala ali ne zbog toga, i on zna zašto sam zvala - rekla je Anitina mama.

- Sada kada se uvalila u ovo, ona je jurila pare jer hoće da ide u Nemačku, a ona se uvalila na tuđi dušek - dodao je Mića.

- One ne žive kod mene, niti su mi tražile dinara kao što Mića kaže - rekla je Matora.

- Neće ti niko tražiti, ali ti ćeš im dati svakako - dodao je Mića.

- Dobro Mićo, samo da znaš da Anita hoće da radi, i pokreće svoju priču kao i ja - rekla je Matora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.