HAOS NA PINKU - TUŽBA JE SPREMNA: Tokom emisije voditelj pročitao PORUKU IZ TELEFONA! Nastao tajac

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 08:23

HAOS NA PINKU - TUŽBA JE SPREMNA: Tokom emisije voditelj pročitao PORUKU IZ TELEFONA! Nastao tajac

"Mene njegov tata zove telefonom!"

Voditelj, Darko Tanasijević je sinoć u emisiji "Narod pita" ugostio Lepog Miću i Jovanu Tomić Matoru.

Tokom njihovog komentarisanja zadrugara i odnosa u Beloj kući, stigla je poruka voditelju od bivšeg zadrugara Nenada Lazića Nece, koju je i pročitao:

- Ja ne verujem da će uspeti. Pojedinačno oni su super, ali smatram da neće uspeti zajedno, ali znam će se Car naljutiti, možda i Aleks, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali to je na njima - rekao je Mića.

- Ja se čujem sa Aleks i verujem u tu ljubav. Svako ima pravo da se bori za voju ljubav kako želi - dodala je Matora.

- Ja ću ljudima uvek pomoći da vide šta im odgovara, a šta ne - dodao je Mića.

Nenad Lazić Neca se nakon toga oglasilo:

- Znam da Mića svašta priča, ja se protiv tebe borim sa osobom i seti se šta si me napadao. Tužba je spremna, jer sa tobom može samo tako - pročitao je Darko.

- Što se tiče tužbe, nek mi popuši ku*ac, a mene njegov tata zove telefonom, a njegov Neca pokušava da me porovocira, a sada nek mi i on i njegova tužba popuše ku*ac - vikao je Mića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZVALA JE MIĆU DA POMOGNE - Anitina majka protiv istopolne zajednice njene ćerke sa Matorom: Hoće novac da joj uzme

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023

"Ona se ne slaže da njeno dete bude sa Matorom!"..Darko Tanasijević je sinoć u emisiji "Narod pita" ugostio Jovanu Tomić Matoru i Lepog Miću...Pokrenula se tema istopolne zajednice u koju je Matora stupila sa Anitom Stanojlović, a onda je Lepi Mića spomenuo da ga je zvala Anitina majka da bi "reagovao"...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.