ZUBE ĆEŠ S PODA KUPITI! Nakazo! Totalni HAOS I RASULO u spavaoni! Plakaćeš dok te budem j**o! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZUBE ĆEŠ S PODA KUPITI! Nakazo! Totalni HAOS I RASULO u spavaoni! Plakaćeš dok te budem j**o! (VIDEO)

Žestok sukob u Zadruzi!

Nakon završetka sinoćne emisije u "Zadruzi", došlo je do žestokog sukoba između Vladimira Tomovića i Baneta Čolaka i njegove devojke Ermine Pašović. U spavaćoj sobi nastala je ogromna gužva, a smesta je uletelo i obezbeđenje da bi sprečilo fizički kontakt.

- Čolak, ja tebi nisam ništa rekao. Čolak, ti si plakao zbog onoga napolju! Ermina, kukala ti majka! Nakazo! Ermina, kada raskineš sa Čolakom, sve će ti biti oprošteno! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bane, plakaćeš opet! Ti si plakao i izvinjavao se. Ermina, plakaćeš dok te budem t*cao! Čolak, plakaćeš opet! - govorio je Tomović.

- Nisi verbalno jak, ne znaš drugačije da se javljaš? Kunem ti se u sve milo, zube ćeš sa poda kupiti! Lako je m*da širiti na slabijima. Hajde na jače! Uhvatio si se Janjuša i Karića! Samo znaš da j*beš, ja ti nisam ove p*čke da ti ćutim. Ti mi kažeš da sam nakaza? Prođi pored ogledala i pogledaj taj tvoj kljun. Naplatiću ti i za mene i za njega - govorila je Ermina.

- Ti znaš da se ja ne plašim tebe! Jesam ti ja krvi što se ona mazila i ljubila? Za to je kriva tvoja devojka! Ja kada sam Staniji govorio ružne reči, ti si me j*bao, sada te ja j*bem zbog moje devojke. Sve što kažeš njoj (Ermini) kao da si meni rekao! Ko je plakao? - izjavio je Bane Čolak, a celu svađu pogledajte u sledećim video klipovima:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVAKO JE POČEO HAOS: Ti si moralna olupina! Smradu, fukaro! Tomović IZVREĐAO Erminu, Bane SKOČIO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019

Ludnica u Beloj kući!..Vladimir Tomović žestoko se sukobio tokom protekle noći sa Erminom Pašović i njenim dečkom Banetom Čolakom u spavaćoj sobi "Zadruge". Svađa je bila krajnje oštra, prštale su uvrede i pretnje, a sve je počelo nešto ranije, tokom emisije, kada su se Tomovići i Ermina posvađali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.