OVAKO JE POČEO HAOS: Ti si moralna olupina! Smradu, fukaro! Tomović IZVREĐAO Erminu, Bane SKOČIO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAKO JE POČEO HAOS: Ti si moralna olupina! Smradu, fukaro! Tomović IZVREĐAO Erminu, Bane SKOČIO (VIDEO)

Ludnica u Beloj kući!

Vladimir Tomović žestoko se sukobio tokom protekle noći sa Erminom Pašović i njenim dečkom Banetom Čolakom u spavaćoj sobi "Zadruge". Svađa je bila krajnje oštra, prštale su uvrede i pretnje, a sve je počelo nešto ranije, tokom emisije, kada su se Tomovići i Ermina posvađali za crnim stolom, da bi im se uskoro priključio u Bane.

- Ona je 100% rekla ono Luni za mene. Ona je došla ovde i mene zagrlila, to govori kakva je ona. Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je moralna olupina, šupa. Ja sam očekivao bilo kakvu reakciju, nisam očekivao zagrljaj - pričao je Tomović.

- Meni ti mafijati ovde nećeš - rekla je Ermina Tomoviću.

- Ona je meni ovde pala u očima - rekao je Vladimir.

- Ja prema tebi jesam imala poštovanje, ali do sada. Završena tema - pričala je besno Ermina.

- Fanu rijalitija, ti si najveći lažov koji je ušao u rijaliti. Ja neću da se svađam sa tobom ovde, ne uzimaj me u usta. Smradu jedan, fukaro jedna - besneo je Tomović, a Čolak je skočio da pruži podršku svojoj devojci. Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.