ZOVE ME PSIHOPATOM, NAKAZOM! MENE TO UBIJA! POLUDIM! Iako je Monika UŠLA u Zadrugu, Ša NE ODUSTAJE od Tare

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 14:34

"ZOVE ME PSIHOPATOM, NAKAZOM! MENE TO UBIJA! POLUDIM!" Iako je Monika UŠLA u Zadrugu, Ša NE ODUSTAJE od Tare

"Ja sa Tarom kada je ne viđam , ja sam super, ali kada je vidim nikako."

Sandra Rešić je pokušala još jednom da urazumi Nenada Aleksića Ša zbog odnosa sa Tarom Simov. Naime, njih dvoje su razgovarali u pušionici, a pevačici nije jasno kako Ša može tako da se ponaša prema ženi koju voli:

- Ja mogu da kontorišem svoje emocije, ali mi nije jasno kako ti ne možeš - rekla je Sandra.

- Ja sa Tarom kada je ne viđam , ja sam super, ali kada je vidim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nikako. Ona kada je u pitanju, ne mogu nikako - rekao je Ša.

- Meni niste vi jasni. Pričate svašta za stolom, a onda govorite i laži i istinu. Je l ti kapiraš da si us*rao ženu koju voliš - rekla je Sandra

- Mene ubija ti kada me vređa, zove psihopatom, nakazom, mene to ubija i ja poludim. Ja sam pričao istinu - govorio je Ša.

- Čoveče ti si u*rao sebe, u*rao nju - rekla je Sandra

- Nisam, niti sam imao nameru za to - rekao je Ša.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Maja DEMOLIRALA SOBU, Miljanu smo KRILI JORGANOM, a ONA bila sa DVOJICOM! Isplivale TAJNE čuvenog Etno sela! ŠOK DETALJI! Postoje snimci sigurnosnih kamera! 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.