ZOVE JE NA PIĆE, A NIJE BILAL: Maja Marinković prvim letom doletela - pokazala sa kim provodi vreme na primorju

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 16:20

ZOVE JE NA PIĆE, A NIJE BILAL: Maja Marinković prvim letom doletela - pokazala sa kim provodi vreme na primorju

Više nije tajna!

Vrelo leto na crnogorskom primorju još je vrelije, jer su se sve najzgodnije zadrugarke sjatile i poskidale, te uputile pravac na plažu. Od početka leta se spekulisalo ko je sa kim uplovio u vezu, ali i ko je sa kim imao letnju avanturu.

Mnoštvo novih veza, ali i raskida i dan danas drmaju estradno nebo, a sada se pojavilo i ko dočekuje Maju Marinković nakon raskida sa Bilalom Brajlovićem.

Podsetimo, Bilal i Maja su raskinuli pre nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana, a ta vest je, pa maolo je reći, zapalila sve portale i medije. Njih dvoje su potvrdili da su bili jako zaljubljeni, ali da ipak nisu jedno za drugo, te su odlučili da zvanično stave tačku na njihov odnos i nastave dalje svojim putem.

Sada je na Instagram profilu bivše zadrugarke Slađe Lazić, poznatije kao Poršelina, osvanula fotografija na kojoj se vidi da drži piće u rukama, dok se nalazi na moru i poziva Maju da joj se pridruži.

- Čekam te - bila je kratka u svom obraćanju Slađa, koja uživa na suncu kraj mora.

Verujemo da će se drugarice ujediniti i da će ovo leto biti nezaboravno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.