ZOLINA MAMA SAZNALA DA JE MIKSI BILA NA PSIHIJATRIJI: Hit komentar i poruka: Luno, nećeš uspeti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2018, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZOLINA MAMA SAZNALA DA JE MIKSI BILA NA PSIHIJATRIJI: Hit komentar i poruka: "Luno, nećeš uspeti!"

Otvoreno.

Miljana Kulić i DJ Lazar Čolić Zola uživaju u ljubavi u rijalitiju "Zadruga", a njegova majka Bosa zadovoljna je snajkom.

- Ona je zaista posebna, drugačija od ostalih, ali imaju moju podršku. Znam da je pravila probleme poznatim pevačima, ona je takva, malo življa osoba, ali Lazar najbolje zna - kaže Bosa i osvrće se na priče Jelene Golubović da se Nišlijka dugo lečila na psihijatriji:

LUNA HISTERISALA, BEŽI IZ ZADRUGE PREKO FARME: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Navučena sam, ne mogu bez toga, DAJTE mi - to mi je POROK

DOK DAVID ŽIVI DRAMU U ZADRUZI - SVE JE DALILINO MASLO: Mlađi Dragojević šokiran prizorom u hodniku kuće (FOTO)

- To nema veze, pa 90 odsto ljudi pije tablete za psihičke probleme, a ona je javna ličnost, pa je to sada kao nešto interesantno. U svačijem životu ima nešto prljavo, a ništa Miljana nije lošija od drugih. Meni su sve devojke u "Zadruzi" drage, ali samo Miljana može da mi bude snajka. Pored nje Laza neće biti ni gladan ni žedan, ona je najbolja za njega. Luna neće moći da rasturi njihovu vezu jer on ne naseda na provokacije, a Miksi će značiti to što će Lazar biti dobar otac malom Željku. Pa svaki čovek koji bude voleo Miljanu, da li moj sin ili neko drugi, mora biti spreman da prihvati njeno dete i da ga voli - kaže mama Bosa za "Svet".

Veza u rijalitiju ne smeta ni Miljaninom ocu Siniši Kuliću.

- Ma, neka je ona meni srećna. Vidim da joj vreme lepše prolazi otkako je Lazar ušao. Ona je punoletna i sama odgovara za svoje postupke, i uvek radi po svom, svidelo se to nekom ili ne. Meni je samo bitno da ne gledam Miljanu i Mariju dok se svađaju, a mnogo me nerviraju Jelena Golubović i Karađorđe Subotić. Ma ima ih dosta koji me nerviraju!

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

UŽAS! Srpska pevačica umalo POGINULA - saznajemo šta se dogodilo! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.