ZOLIN ODLAZAK IZ ZADRUGE: Miljana Kulić ne može da se sastavi! JECAJ ruši Zadrugu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZOLIN ODLAZAK IZ ZADRUGE: Miljana Kulić ne može da se sastavi! JECAJ ruši "Zadrugu"! (VIDEO)

Boli ljubav...

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola započeli su emotivnu vezu u "Zadruzi", a nakon čestih svađa odlučili su da raskinu, međutim ubrzo su se ipak pomirili.

Dobri odnosi između njih nisu dugo potrajali, a u toku dana stiglo je pismo Velikog šefa u kojem je obavestio sve zadrugare da je Zola kažnjen nedeljnim honorarom zbog spavanja, nakon čega je on izjavio da želi da napusti "Zadrugu" što je Miljanu rastužilo.

Pogledajte rezultate
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kulićeva je bila šokirana njegovim rečima, pa se rasplakala, a onda ju je Matora tešila.

- Ja sam se zaljubila, meni nije potrebna taktika. Ušao je, zaljubila sam se..i zato me povredilo to što bi najviše voleo da... a zna se šta sledi - pričala je Miljana o Zoli.

- I kad si trudna bila, ma... ti si se baš prepustila, a ti znaš na šta mislim i ti znaš šta si rekla da nikada nećeš da dozvoliš. Ti si obezbedila i sebe, i mamu, i tatu i zbog Željka - tešila ju je Matora.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

S*KSI RADA! Vrele grudi joj KIPE, a kad se okrenula - OBLA G*ZA ispada iz PROVIDNE ČIPKE! Uf! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.