ZOLA SE SVETI MARIJI PREKO MILJANE! Ivka numerolog iznela šok prognozu za Kuliće Ne zaboravlja on štiklu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 21:50

"ZOLA SE SVETI MARIJI PREKO MILJANE!" Ivka numerolog iznela šok prognozu za Kuliće "Ne zaboravlja on štiklu"

Svake srede u 20 časova! Emisija "Između dve vatre".

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo dugogodišnju prijateljicu Ane Ćurčić i poznatog numerologa Ivanu Skorić, poznatiju kao Ivku.

Ivka nam je otkrila istoriju njenog prijateljstva sa Ćurčićevom, pa otkrila da joj Ana nikada nije pomenula nasilje o kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sada govori u Zadruzi, te da je šokirana njenim ponašanjem.

- Ona je i tada, kao i sada kada ju je zanimala numerologija, mogla da mi pokuca na vrata, ja bih uvek bila tu, nikada mi nije pominjala nikakvo nasilje, rekla mi je da su se verili i da žive zajedno u stanu na Novom Beogradu. - počela je Ivka, pa šokirala kada je rekla da smatra da je veliki pritisak na Anu, jer se predstavila kao žrtva nasilja Zvezdana Slavnića, te da je oskrnavila "prave žrtve nasilja":

Ja smatram da prave žrtve nasilja skupe hrabrost i snagu i odu. Ja evo ako se plašim vašeg kamermana, zašto mu prilazim, ako se plašim psa, zašto mu prilazim? Kakav Zveki, bre, on je Zvezdan Slavnić ili mu se ne obraćaš uopšte, ne pričaš sa njim, ako je to tako kao što kaže. Pa ne možeš ti da se sa njim cmokiš na blic i da kažeš da te je lemao! - bila je oštra Ivka, koja je nakon toga prokomentarisala i odnos Lazara Čolića Zole i Miljane Kulić:

- Zola je osvetoljubiv, ali i Miljana je i mislim da to nema veze ni sa ljubavlju ni sa strašću više, to je jedna velika želja za osvetom! On hoće da se osveti za sve njoj, jer je njegova mama pretpela sigurno ozbiljan stres, ali veću želju ima on da se osveti Mariji nego Miljani. A ne zaboravlja ti on ni ono kamenje, ni onu štiklu. Ne zaboravlja on ništa, vodolija je to - rekla nam je Ivka.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod ovog teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.