NE MOŽEŠ DA SE CMOKIŠ SA NJIM, A DA KAŽEŠ DA TE JE LEMAO! Ubeđena je da postoji ogromna hemija između Zvezdana i Ane

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 20:36

"NE MOŽEŠ DA SE CMOKIŠ SA NJIM, A DA KAŽEŠ DA TE JE LEMAO!" Ubeđena je da postoji ogromna hemija između Zvezdana i Ane

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre".

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo dugogodišnju prijateljicu Ane Ćurčić i poznatog numerologa Ivanu Skorić, poznatiju kao Ivku.

Ivka nam je otkrila i detalje iz spoljnog sveta, kao i šta joj je Ana pričala u poverenju pred ulazak u Zadrugu i suočavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Zvezdanom.

Ivka nam je u emisiji otkrila i da je ubeđenja da postoji ogromna privlačnost i hemija između sada bivših partnera Zvezdana i Ane:

- Ako vi ne vidite hemiju, između Ane i Zvezdana, oa vi onda bre ništa ne znate - rekla je Anina drugarica i nasmejala se.

- Meni je hemija između Ane i Zvezdana očigledna, ona kao fora, poljubio sam te na foru, ona se istopila. A inače, oni su imali jako lepe te s*ksualne odnose, to je rekao on, to je rekla ona, to je ona rekla i meni privatno - rekla je Ivka, a onda se osvrnula i navela da smatra da je Ana "oskrnavila" sve žrtve nasilja:

Ja smatram da prave žrtve nasilja skupe hrabrost i snagu i odu. Ja evo ako se plašim vašeg kamermana, zašto mu prilazim, ako se plašim psa, zašto mu prilazim? Kakav Zveki, bre, on je Zvezdan Slavnić ili mu se ne obraćaš uopšte, ne pričaš sa njim, ako je to tako kao što kaže. Pa ne možeš ti da se sa njim cmokiš na blic i da kažeš da te je lemao! - bila je oštra Ivka.

 Celu emisiju pogledajte u videu ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ZOLA SE SVETI MARIJI PREKO MILJANE!" Ivka numerolog iznela šok prognozu za Kuliće "Ne zaboravlja on štiklu"

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023

Svake srede u 20 časova! Emisija "Između dve vatre"...U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo dugogodišnju prijateljicu Ane Ćurčić i poznatog numerologa Ivanu Skorić, poznatiju kao Ivku...Ivka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.