PORODILA SE INA RAJZINGER: Spekulisalo se da je Zola OTAC deteta - svi čekaju njegovu reakciju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 08:22

PORODILA SE INA RAJZINGER: Spekulisalo se da je Zola OTAC deteta - svi čekaju njegovu reakciju!

Čestitamo na prinovi!

Nekadašnja zadrugarka Kristina Ina Rajzinger, već nekoliko dana je aktuelna tema svih medija i portala, otkako su krenule da kruže priče kako je otac njenog deteta, potencijalno Lazar Čolić Zola. Ona se nije oglašavala povodom ovih tvrdnji, jer je bila nadomak samog porođaja, ali očekujemo da će to učiniti u skorijoj budućnosti.

Tokom prethodne noći, podelila je najradosnije vesti, da se porodila, te je i objavila fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novorođene bebe.

Ina je na svet donela devojčicu, a ime koje joj je dala, je prelepo ali i krajnje neobično za ovo podneblje - Kajli (Kylie).

Svi sada upiru prstom u Zolu, čekajući njegovu reakciju, jer se kao što smo rekli, sumnja da je baš on otac novorođene bebe.

Podsetimo, Lazar je istakao kako je spreman da prizna očinstvo i da se uhvati u koštac sa svakim segmentom odrastanja bebe, ukoliko DNK bude pokazao da je dete njegovo.

Bilo kako bilo, dok se prava istina ne sazna, korisnici društvenih mreža nižu čestitke, a i mi se priključujemo istim.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PORODILA SE ZOLINA BIVŠA Na svet donela devojčicu, dala joj IME KOJE ZNAČI: "Srećna i velikodušna"

Izvor: Blic, 16.Jul.2023

Bivša učesnica "Zadruge" i bivša devojka Lazara Čolića Zole, Kristina Ina Rajzinger, se porodila i na svet je donela ćerkicu kojoj je dala ime Kajli, što je podelila na društvenoj mreži Instagram.

Nastavak na Blic...

"IMAM PORUKE DA JE DETE MOJE" Zola misli da je otac deteta bivše zadrugarke: "Odnos je bio rizičan"

Izvor: Blic, 17.Jul.2023, 07:16

Lazar Čolić Zola u rijalitiju "Zadruga" bio je intiman sa Inom Rajzinger koja je po završetku rijalitija rodila ćerkicu. S obzirom na diskutabilan tajming porođaja, kod mnogih je proradila sumnja da li je Zola otac njenog deteta, a ni sam zadrugar nije siguran da dete nije njegovo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.