Izvor: Piplmetar.rs, 17.Jul.2023, 03:43

„Moram da tražim DNK!“ Zola u AGONIJI nakon saznanja da je „OTAC DETETA“ – zadrugarka bacila CRV SUMNJE

Jelena Lukić
|

ponedeljak 17. juli 2023. 00:15h


Bivša zadrugarka, Ina Rajzinger, dugo je krila od očiju javnosti da je u drugom stanju, međutim tokom superfinalne noći, sve je izašlo na videlo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Lazar Čolić Zola (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot


Naime, Ina i Lazar Čolić Zola su bili intimni pred kamerama „Zadruge 6“, a seksualni odnos su imali bez adekvatne zaštite. Ina se, nakon što nije dobila ciklus, požalila produkciji i tražila test za trudnoću, koji je bio negativan.
Lazar Čolić Zola
Međutim sada, kada se Ina porodila tačno devet meseci nakon njihovog seksualnog odnosa, podgrejale su se sumnje da je Zola otac njenog deteta!
Čolić je rekao da bi priznao očinstvo u slučaju da je dete zaista njegovo, a sinoć se oglasio tokom emisije „Narod pita“ i dodatno podigao prašinu.
Voditeljka Ivana Šopić pitala je odmah direktno:
– Da li ste imali odnos koji je rizičan?
– Imali smo. – odgovorio je Zola.
– Jel je on sto posto produktivan bio? – pitala je ponovo Ivana.
– Sto posto! – rekao je Zola.
Ina Rajzinger
– Ja stojim iza toga, desilo se to. Svestan sam, sećam se te noći. Ne želim da grešim dušu, jeste tako bilo. Radili smo dva testa koja su bila negativna. Videli ste, gledaoci su imali prilike da vide. Jednostavno, ja sam samim tim donekle bio siguran da nije trudna. Izlazim iz „Zadruge“, odjednom se mnogi raspituju u vezi toga i glupo mi je da se meni na teret i mojoj porodici stavlja nešto što nije. Ina je pisala nekim mojim ljudima kako je trudna sa mnom, imam i poruke. Rekla je da joj je glupo i kako ne smatra da sam ja onako, muškarac za nju. – počeo je Zola, a zatim nastavio:
– Ja zaslužujem da znam ako sam otac deteta, nisam klošar. Ne bih dopustio da to dete odrasta bez mene. Ona skroz drugu priču priča drugoj osobi. Ja je zovem i šaljem joj poruke.
– Znači, ti imaš dokaz za sve ovo? – upitala je Šopićka.
– Da, kao jeste ona trudna, ali nije moje dete. Otprilike, sada bi trebalo da joj i bude termin.
Zola je zatim želeo da izvadi telefon i pokaže sve prepiske sa zadrugarkom.
– Ona je meni bacila crv sumnje, ja sam primoran da tražim dnk da bih video jesam li otac. rekao je Zola.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.