ZOLA ME JE ZARAZIO POLNOM BOLEŠĆU! Miljana Kulić očajna, HITNO TRAŽI lekarski pregled zbog INFEKCIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2022, 13:30

"ZOLA ME JE ZARAZIO POLNOM BOLEŠĆU!" Miljana Kulić očajna, HITNO TRAŽI lekarski pregled zbog INFEKCIJE

Sumnja na bivšeg dečka.

Miljana Kulić je poznata kao veliki hipohondar, međutim, njoj je zdravlje zaista bilo ozbiljno ugroženo čak nekoliko puta, a svi pamte dramu koja se odigrala letos, kada je Miljana završila u bonici zbog operacije smanjivanja želuca.

Ipak, Miljana se sada po Zadruzi navodno žali da ima problema sa infekcijom, a navodno sumnja da joj je Lazar Čolić Zola preneo neku polnu bolest!

- Miljana non stop ide na kapiju, traži da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pregledaju svi mogući lekari, i to ne samo ginekolog. Miljana svaki drugi dan intimnu regiju ispira čajem od kamilice, ali to ne pomaže. Sumnja da joj je Zola preneo neku bolest, a u Bebicu ne sumnja jer otkako su zajedno, on nije imao nikakve avanture sa strane. Za Lazara zna da je bio na ozbiljnim ekskurzijama u spoljnom svetu, a da je u rijalitiju imao odnos bez zaštite sa drugom devojkom. Zna se da je Miljana hipohondar, plaši se mnogo i dok je ne budu pregledali svi specijalisti ona se neće smiriti - kaže izvor za Svet.

Podsećanja radi, Zola je u ovoj sezoni, pored Miljane, bio intiman i sa Anitom Stanojlović, ali i sa Kristinom Inom Rajzinger koja je čak dva puta radila test na trudnoću, jer je sumnjala da je sa Čolićem ostala u drugom stanju.

Iako nije potvrđeno da Miljana zaista ima neku infekciju, a i zadrugarima je svakako omogućen odlazak kod lekara ukoliko je to potrebno, Kulićeva je već imala neprijatnih situacija poput ove. U jednoj od sezona "Parova", Miljana je na sva usta pričala da je dobila ozbiljnu infekciju jer je Zmaj od Šipova ulazio u zajednički bazen, prema njenim rečima, znojav i prljav.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.