ZOLA KRIVI MARIJU ZA SVE: Da nema nje, mi bismo bili ZAJEDNO! Nesuđena tašta POZELENELA OD MUKE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZOLA KRIVI MARIJU ZA SVE: Da nema nje, mi bismo bili ZAJEDNO! Nesuđena tašta POZELENELA OD MUKE!

Drama ne prestaje!

Voditelj Milan Milošević je najavio i sledeći snimak, a na njemu su Miljana Kulić i Mirko Gavrić ponovo pričali i Lazaru Čoliću Zoli. Miljana je ispitivala Mirka gde je Zola, šta radi i da li on čeka Natašu Radan.

- Mirko je bio u izolaciji, rekao mi je da Zola sedi ispred. Onda smo se šalili i rekli da Mirko čega Natašu da imaju s*ks - rekla je Miljana.

- Ona je htela da krenemo tamo, ja sam joj rekao da tamo Zola sedi, onda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ona rekla da neće da ide tamo. Pitala me je šta radi. Pitala me je ko je u wc-u, ja sam rekao da je Nataša. Ona je pitala da li čeka Natašu, da li su možda dogovorili da imaju s*ks. Ja sam njoj rekao, očigledno je i evidentno je kod oboje da će se pomiriti za tri dana - naveo je Mirko.

- Ti sada ponižavaš mene i moje dete - pitala je Kulićeva.

- On je jutros čekao da se oni susretnu, a i kod tebe su emocije evidentne, plačeš - naveo je Mirko.

- Neću sa njim jer je tako za mene najbolje, zaklela sam se, neću da sebe dovedem u iskušenje da ga opet udarim, da mu psujem majku - rekla je Miljanu.

- On jedva čeka razgovor sa njom. On ju je čekao sinoć čitavu noć - konstatovao je Tomović.

- Ja sam rekla da mogu da popijem kafu sa njim, ali ja muškarac nisam. U ovoj vezi nisam muškarac. Ja želim ljubav i želim da Veliki šef uvede muškarca kakvog zaslužujem. Divim se Dalili i Dejanu, divim se Dejanu što ne pije kafu sa drugima, što ne ponižava Dalilu pred svima, to je ljubav i poštovanje, možda nije ljubav, to je poštovanje. Meni je potrebna ljubav, ne zbog rijalitija. Nikada više ne bih imala s*ks u rijalitiju, ali bih volela da upoznam muškarca koji mene zaslužuje - rekla je Kulićeva.

- Bio sam prvo u izolaciji, onda sam otišao ispred apartmana, sedeo sam sam, pušio i razmišljao o svemu. Očekivao sam da će mi prići, razmišljao sam i ja njoj da priđem. Zaslužili smo da obavimo jedan razgovor, proveli smo godinu dana zajedno, bili smo nerazdvojni - rekao je Zola.

Zadrugari su prokomentarisali da će se Miljana i Čolić vrlo brzo pomiriti i preći preko svih nesuglasica.

- Cela porodica bi se odrekla nje - dobacila je Marija.

- Upravo zbog ovakvih stvari se još nisam udostojio da joj priđem. Ona prikriva svoje emocije. Da nema Marije ovde mi bismo drugačije funkcionisali - rekao je Zola.

- Meni je potreban pravi muškarac - zaključila je Kulićeva.

Detaljnije o vemu pogledajte u snimku koji sledi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: NAJPOTRESNIJI POLIGRAF IKAD! Anabela kroz jecaje: Majka me pokvarila kao osobu, htela sam da budem MRTVA, puderom sam krila MODRICE OD BATINA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.