ZNAM DA ĆE SE DEJAN I DALILA POMIRITI Bivša zadrugarka RASKRINKALA TAJNE ŠIFRE Dragojevića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 17:05

"ZNAM DA ĆE SE DEJAN I DALILA POMIRITI" Bivša zadrugarka RASKRINKALA TAJNE ŠIFRE Dragojevića!

- Pričaju krišom.

Zorica Marković je raskrinala Dalilu i Dejana Dragojevića i tvrdi da će se oni pomiriti čim napuste rijaliti "Zadruga".

Zorica pomno prati dešavanja u "Beloj kući", a pevačica je navela i situaciju u kojoj su Dalila i Dejan pričali u šiframa:

- Od početka tvrdim da će Dalila i Dejan da se pomire posle "Zadruge". Kada su ušli u rijaliti kružio je klip sa nekog njihovog putovanja, to je jedan momenat, a drugi je kada su pre nego >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što će prvi put otići u izolaciju, sedeli na ležaljkama kod bazena i pričali u šiframa. Pojačala sam televiziju do daske, ali nisam znala o čemu se radi, ali otprilike sam znala da će se nešto desiti. Preterali su u svakom smislu te reči. Mislim da Dejan još uvek gaji emocije prema njoj. Ona se zavozala, preterala je u svakom smislu, ali ipak će ona sve to obrlatiti u njenu stranu - rekla je Zorica za "Informer".

U "Zadruzi" se dosta pričalo o crnoj magiji kojom se navodno Dalila i Biljana Dragojević bave, a Zorica je sada otkrila da se o toj temi govorilo i ranije, dok su bili učesnici rijalitija "Parovi":

- Naslušala sam se raznoraznih priča. Uvek u životu postoji dobro i loše. Pričaju svašta. O Dragojevićima se sve i svašta pričalo i dok su bili u "Parovima"... Verujem u Boga i u crkvu i svaku magiju, ako postoji, iskrena molitva može da reši. I ja sam imala loša iskustva. Koleginica mi je to iz ljubomore uradila. Ona nije poznata i ne živi više ovde - priznala je pevačica.

Zorica Marković je otkrila i kroz šta je sve prošla kada je izašla iz "Zadruge" i istakla da ljudi brzo zaboravljaju, pa tako Dalila i Dejan neće imati mnogo problema zbog svog ponašanja u rijalitiju:

- Osim društvenih mreža, lažnih profila i fanatika koje ja zasigurno znam, ali se ne bavim time, pljuvali su me i pretili, ali iz svog iskustva ja ljudima na ulici izazivam osmeh na licu. Što se njih tiče zapljusnuće ih stvarnost. Oni ne znaju šta ih čeka, pretpostavljaju na osnovu informacija koje saznaju kad neko uđe, ali to je minimalno. Neće im biti lako, ali narod brzo zaboravlja. Pamtiće ih dok traje leto, čim počne nova sezona sve će se zaboraviti, tako da neće imati veliki problem. Nosiće etiketu, ali oni znaju šta će im to posle doneti i da nisu razmišljali takve stvari ne bi radili - zaključila je Zorica Marković.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.