ZNALO SE ZA DISKVALIFIKACIJU! Miljana Kulić IZBAČENA iz Zadruge, a ovo je DETALJ koji je PROMAKAO svima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2020, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZNALO SE ZA DISKVALIFIKACIJU! Miljana Kulić IZBAČENA iz Zadruge, a ovo je DETALJ koji je PROMAKAO svima!

Predviđen scenario!

Miljana Kulić je kao što je već poznato diskvalifikovana i izbačena iz Zadruge. Naime, sve je usledilo nakon veoma turbulentne večeri u kojoj je Miljana imala žestoku svađu sa Markom Miljkovićem, a u toku rasprave oni su se polivali vodom zbog čega je Miljana diskvalifikovana.

Nakon ovog događaja Miljana se vratila kući u Niš, a za javnost se oglasila na Instagramu i rekla da je završila sa rijaliti karijerom.

Ekipa potrala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbija Danas, je pre dva meseca gostovala u agenciji Vesne Rivas, a ona je tom prilikom gledala u karte Kulićevo i nije joj videla svetlu sudbinu u rijalitiju.

Ovom prilikom se podsećamo na ovo njeno predviđanje.

- Miljana neće dobro proći kada je ovaj rijaliti u pitanju, a sve zbog zdravlja, imaće neko povređivanje i tu neće dobro da završi. To može da bude sada oko nove godine, a tada svi moraju da povedu računa o njoj i njenim porocima, verovatno je pijanstvo u pitanju. Dete joj ne vidim nigde, deteta će se setiti tek u aprilu - zaključila je Vesna.

Vesna je takođe predvidela i da će Dalila i Dejan napustiti rijaliti, što se već ostvarilo.

Ana se pojavila sa dečkom Vukom Kostićem: Kad su je pitali o njihovoj vezi usledila ŠOKANTNA REAKCIJA (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.