ŽIVOT JOJ JE UGROŽEN Čuvalo me je obezbeđenje Ace Bulića! Milena Kačavenda progovorila o jezivim pretnjama

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 18:32

ŽIVOT JOJ JE UGROŽEN "Čuvalo me je obezbeđenje Ace Bulića!" Milena Kačavenda progovorila o jezivim pretnjama

Za Srbija Danas!

Najbolja prijateljica Ane ĆurčićMilena Kačavenda, kako su pisali mediji, pobegla je navodno iz Beograda zbog Zvezdana Slavnića i navodnih pretnji.

Sada se vratila u Srbiju, te iznela šok pretnje koje svakodnevno dobija, pa je čak moralo da reaguje i obezbeđenje Avce Bulića koje ju je pratilo.

Podsetimo, Milena je rekla da je Slavnić izjavio da ona "neće biti živa" kada Zvezdan izađe iz Zadruge O ČEMU >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOŽETE PROČITATI KLIKOM NA OVAJ LINK.

Danas je Kačavenda prisustvovala snimanju spota pevača Emira Đulovića, u centru Beograda a novinari našeg portala su je uhvatili pred ulazak u zgradu.

- Danas gubim nevinost kada je muzička industrija u pitanju. Ne znam koja će biti moja uloga u spotu, videćemo. Novac koji se bude zaradio od pesme uložiću u fondaciju za zaštitu žena koje su žrtve nasilja. - počela je Kačavenda, pa nastavila:

- Nikome nisam javila da odlazim , bio mi je zaista potreban predah od svega. - rekla je Milena, pa otkrila sve detalje pretnji koje dobija, što možete pogledati u videu ispod ovog teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OVO JE POBEDNIK "ZADRUGE 6"! Milena Kačavenda EKSKLUZIVNO otkrila sve detalje: "Prvo mesto je..." (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023

U ekskluzivnom intervjuu za SrbijaDanas Anina kuma obelodanila pobednika...Najbolja prijateljica Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, kako su pisali mediji, pobegla je navodno iz Beograda zbog Zvezdana Slavnića i navodnih pretnji...Međutim, danas se Kačavenda pojavila na snimanju spota pevača Emira...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.