OVO JE POBEDNIK ZADRUGE 6! Milena Kačavenda EKSKLUZIVNO otkrila sve detalje: Prvo mesto je... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 22:20

OVO JE POBEDNIK "ZADRUGE 6"! Milena Kačavenda EKSKLUZIVNO otkrila sve detalje: "Prvo mesto je..." (VIDEO)

U ekskluzivnom intervjuu za SrbijaDanas Anina kuma obelodanila pobednika.

Najbolja prijateljica Ane ĆurčićMilena Kačavenda, kako su pisali mediji, pobegla je navodno iz Beograda zbog Zvezdana Slavnića i navodnih pretnji.

Međutim, danas se Kačavenda pojavila na snimanju spota pevača Emira Đulovića u centru Beograda, te dala ekskluzivni intervju za portal SrbijaDanas.

- Danas gubim nevinost kada je muzička industrija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u pitanju. Ne znam koja će biti moja uloga u spotu, videćemo. Novac koji se bude zaradio od pesme uložiću u fondaciju za zaštitu žena koje su žrtve nasilja - počela je Kačavenda ekskluzivno za SrbijaDanas.

- Ako se desi da uđem ja, Ana će biti prvo mesto. Ako ne uđem mislim da je Bilal sada favorit. Miljana se nakon svih ovih godina izgradila u rijalitiju, mislim da je fer da osvoji prvo mesto iako je ošinuta. Dala bih joj prvo mesto da svima zapuši usta - rekla je Milena ekskluzivno za SrbijaDanas.

- Ako oni pobede i otvore frizerski salon, ja ću nakon što mu naplatim 2 miliona dinara za izjave, biti voljna da im dam 10 evrića da me isfeniraju. A ako Anđela traži 500 i to ću da im dam, ja sam gospođa široke ruke - zaključila je Kačavenda ekskluzivno za SrbijaDanas.

Ceo ekskluzivni intervju pogledajte u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.