ŽIKA I DAJANA POTVRDILI RAZVOD: Ovo je jedina i prava istina o našem razlazu!

Izvor: Telegraf.rs, 15.Feb.2017, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIKA I DAJANA POTVRDILI RAZVOD: Ovo je jedina i prava istina o našem razlazu!

Nakon brojnih pisanja i spekulacija o razlozima zbog kojih se razvode Žika i Dajana Jakšić, par je odlučio da je najbolje da putem zvaničnog saopštenja iznese pravu istinu o okončanju zajedničkog života.

Foto: Telegraf

Saopštenje Žike i Dajane Jakšić prenosimo u celosti:

"Sa željom da se ne iznose neproverene informacije o nama i našem životu, a u cilju stavljanja tačke na priču, želimo da Vas i sve one koji nas poznaju obavestimo da smo zajednički >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << odlučili da se razvedemo. Shvatili smo da krivca nema... Da je svako kriv za sebe i da oboje zaslužujemo sreću koju smo u zajedničkom životu sve teže pronalazili. Dugo vremena smo pokušavali da uskladimo stavove, navike i ciljeve, ali, na žalost, nismo uspeli u tome. Naš voljeni sin će ostati centar naših odvojenih života i u tom smislu želimo da nas bar jedno vreme poštedite suvišnih pitanja i ostavite nas da na miru organizujemo svoje nove živote i dostojanstveno saniramo sve posledice koje iz ovakvih situacija proizilaze. Unapred zahvalni...

Dajana i Žika"

Foto: Telegraf

Podsetimo, jedan od čelnih ljudi "Granda" i pevačica venčali su se 2010. godine, a imaju sina Dušana, koji će krajem februara napuniti četiri godine.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ONO ŠTO SU REKLI MNOGE JE OSTAVILO U ŠOKU: Žika i Dajana prvi put JAVNO progovorili o razvodu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2017

Ovo je PRAVA istina...Poslednjih nekoliko dana, srpski mediji ne prestaju da pišu o razvodu jednog od čelnika "Grand produkcije" Žike Jakšića i Dajane Paunović...Sada su odlučili da izdaju zajedničko saopštenje za javnost i stave tačku na nagađanja. Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:.."Sa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.