SVAKO JE KRIV ZA SEBE Dajana i Žika potrvdili RAZVOD!

Izvor: Blic, 15.Feb.2017, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SVAKO JE KRIV ZA SEBE" Dajana i Žika potrvdili RAZVOD!

Žika i Dajana Jakšić su dali zajedničko saopštenje povodom pisanja medija o njihovom razvodu.

Saopštenje prenosimo u celosti.

- Sa željom da se ne iznose neproverene informacije o nama i našem životu , a u cilju stavljanja tačke na priču, želimo da Vas i sve one koji nas poznaju obavestimo da smo zajednicki odlučili da se razvedemo. Shvatili smo da krivca nema... da je svako kriv za sebe, i da oboje zaslužujemo sreću koju smo u zajedničkom životu sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << teže pronalazili. Dugo vremena smo pokušavali da uskladimo stavove, navike i ciljeve ali, nažalost, nismo uspeli u tome. Naš voljeni sin će ostati centar naših odvojenih života i u tom smislu želimo da nas bar jedno vreme poštedite suvišnih pitanja i ostavite nas da na miru organizujemo svoje nove živote  i dostojanstveno saniramo sve posledice koje iz ovakvih situacija proizilaze. Unapred zahvalni... Dajana i Žika."

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"SVAKO JE KRIV ZA SEBE" Dajana i Žika potvrdili RAZVOD!

Izvor: Blic, 15.Feb.2017

Žika i Dajana Jakšić su dali zajedničko saopštenje povodom pisanja medija o njihovom razvodu...Saopštenje prenosimo u celosti...- Sa željom da se ne iznose neproverene informacije o nama i našem životu , a u cilju stavljanja tačke na priču, želimo da Vas i sve one koji nas poznaju obavestimo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.