ZIDA KUĆU! Tamara Milutinović REŠILA da se skrasi, a EVO želi prvo da URADI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZIDA KUĆU! Tamara Milutinović REŠILA da se skrasi, a EVO želi prvo da URADI!

Odlučila je!

Poznata pevačica Tamara Milutinović definitivno je i velika nada naše estrade i mi ne sumnjamo da će se njena popularnost sa vremenom povećavati.

 Ona je odlučila da već sada napravi sebi kuću i mesto koje će biti njena baza, zbog čega je odlučila da kupi plac.

- Želim da kupim plac, pa polako, temelj, ostalo... Nisam navikla da živim u stanu, hoću da puštam muziku u dva ujutru, usisavam u dva ujutru - navela je ona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
 Grupa Hurricane koju čine tri devojke slična je, bar po sastavu, grupi Đavolice čiji je član i Tamra bila. Sada je ona progovorila o učešću pomenute grupe na Beoviziji.

- Velika je čast samo učestvovati na "Beoviziji", a kamoli stići do "Evrovizije". Vidim da su favoriti Andrija Jo, "Hurricane", Neda Ukraden... Andrija mi je super, ima super pesmicu - rekla je Tamara.

ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.