ZGAĐENI POMIRENJEM DALILE I DEJANA - Zadrugari NE KRIJU UŽASNUTOST: Ja bih ZAPALIO POLA KUĆE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2021, 09:08

ZGAĐENI POMIRENJEM DALILE I DEJANA - Zadrugari NE KRIJU UŽASNUTOST: "Ja bih ZAPALIO POLA KUĆE!"

"Da li je tebi to normalno i prirodno?"

Lepi Mića naredno pitanje postavio je Sanji Grujić, nakon izbacivanja Mije Jovanović u "Igri istine".

- Sanja, želim da čujem tvoje mišljenje o Mensuru sada i inače - pitao ju je Mića.

- Kad oni imaju svađu ili se*s, a ja sam u krevetu pored, smatram da ne treba da imam osećaj da doživljavam brodolom, ako ih zamolim da se smire, treba da me ispoštuju, s obzirom da smo bliski - rekla je Sanja.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Naredno pitanje za Krleta: Kako komentarišeš odnos Dalile i Dejana, da li je tebi to normalno i prirodno? - glasilo je pitanje.

- Iskreno, meni je to katastrofa, ja ne znam zašto je Dejan sebi ovo dopustio, da mu se tako lako vrati ona posle svega, posle svih reči. Bar da je malo sačekao. Ja bih pola kuće zapalio, da mi je devojka tako uradila - odgovorio je on.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.