ŽESTOKA SVAĐA MARIJE I MILJANE: K*rvo PRVOKLASNA? Težak OKRŠAJ majke i ćerke zbog Zole! Pale TEŠKE reči

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽESTOKA SVAĐA MARIJE I MILJANE: "K*rvo PRVOKLASNA?" Težak OKRŠAJ majke i ćerke zbog Zole! Pale TEŠKE reči

Ludnica!

Nakon što je isplivala informacija dan je Miljana Kulić ponovo imala odnose sa Lazarom Čolićem Zolom njena majka Marija Kulić žestoko je napala svoju ćerku.

Miljana je pokušala svojoj majci da objasni kako je sa Zolom u otvorenoj vezi, tj. da su oni sada prijatelji sa povlasticama što podrazumeva da mogu imati s*ksualne odnose, ali da nemaju nikakve obaveze jedan prema drugome. Prema Miljaninim rečima, on sada može da gleda u šolju drugim devojkama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da flertuje ili da mu se neko dopadne, a da u isto vreme ima i s*ks sa njom.

Ovo je naišlo na oštru reakciju Marije, koja je Miljanu obasula gomilom uvreda:

- Stidim te se, g*vno jedno! Gde si ti videla da prijatelji imaju s*ks - urlala je Marija.

- Lazar mi je to rekao! Ja sam rekla da smo mi u kres-kombinaciji, a on je rekao da smo mi prijatelji sa povlasticama - odgovorila joj je Miljana.

- Ma on te j*be kako stigne! Kome god se digne, on te ... - vikala je Marija, vidno besna na Miljanu.

Kako je njihov okršaj izgledao pogledajte na linku ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: HIT SNIMAK KIJE I SLOBE: Sreli se na reviji, nisu hteli da se pozdrave, pa ih NATERALI da sede zajedno (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.