ŽESTOK RAT NOVOPEČENIH RODITELJA! Danilo BRUTALNO odgovorio Tari na javne prozivke, poručio JOJ OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 21:30

ŽESTOK RAT NOVOPEČENIH RODITELJA! Danilo BRUTALNO odgovorio Tari na javne prozivke, poručio JOJ OVO

Bolne reči upućene novopečenoj mami!

Bivša zadrugarka Tara Simov, nedavno je potvrdila informaciju o iznenadnom raskidu sa Danilom Raičević, sa kojim je dobila sina Nikolaja.

Simova je očigledno pod prevelikim stresom i beskrajno je smršala. Danas je rešila da preseče sve, pa je objavila stori i naglasila da je slobodna devojka i samohrana majka, a odmah potom oglasio se i Danilo, vidno izrevoltiran.

- Slobodna sam devojka i samohrana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majka, a to se neće promeniti do daljnjeg - napisala je Tara.

Danilo je odmah odgovorio putem svog Instagram profila, pa krenuo da provocira bivšu izabranicu i majku svog deteta, a onda priznao koliko uživa u slobodi.

- Au, kakvih idiota sve imaKako mi je lepo otkad sam slobodan - napisao je Tarin bivši, a potom i obrisao ove objave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.