ŽESTOK OKRŠAJ MENSURA I MILICE: Ovo je zadnji put u životu da ću biti sa nekim ko me tretira kao STOKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2022, 08:28

ŽESTOK OKRŠAJ MENSURA I MILICE: "Ovo je zadnji put u životu da ću biti sa nekim ko me tretira kao STOKU"

Ne smiruju se!

Tokom emisije "Gledanje snimaka", zadrugarima je prikazan klip na kom se vidi kako Milica Veselinović plače zbog propale veze sa Mensurom Ajdarpašićem. Milan Milošević je reč dao Mensuru:

- To je davno prevaziđeno. Mene je u tim uspomenama poremetilo... Ja sam na njenim uspomenama svašta nešto video. Ja nisam rekao da ona mene ne voli, ali da me pocenjivala, jeste. Treba da me gleda kao momka, a ne kao slinu. Ja je nisam gledao kao sve ostale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojke. Ja nisam znao da je ona slagala. Ja sam bio sa njom u vezi, niko se nije umešao u to. Sa mnogo njih sam se dužio, nisam ništa uradio. Ona se uvek kači za neke devojke, meni to nije jasno - rekao je Menusr.

- Izvini molim te - dodala je Milica.

- Ovo mi je zadnji put u žuivotu da ću biti sa nekim ko će me tretirati kao stoku! Ja se ne osvrćem. Naštelovala je brutalno, to sam tek skoro video. Šta sam dobio od toga? Da ne ceniš ni razlog zbog kojeg smo raskinuli. Ti dođeš i da postupiš ispravno da kažeš da možeš da me razumeš. Ona vrti priču. Ja njoj kažem svaki put u kojim sitaucijama može i shvati šta gubi. Neka nauči jednom u životu, ja ne znam šta će ona da ceni. Ja sam ovde sa svima bio u komunikaciji, samo sam sa Anom bio malo bliži. Nikada ne bih ušao u odnos ako ja nisam čist ili imam osećanja prema nekom drugom. Ja se ne bih osećao lagodno jer je neprirodno malo. Napominju oni često neke situacije. Ona je tako bezobrazna i drska - istakao je Mensur.

- Samo razmišljaš o plaži. Ti si je*ač na baterijama! Da su van odnosa, sedeli bi na garniturama - vikala je ona.

- Ovakvu devojku ne možeš ni da voliš. Mislio sam da je malo pitomija - rekao je on.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

BONUS VIDEO: Luna otkrila recept za srećan brak - radi ovo sa Markom svake nedelje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.