ŽENA FUDBALERA Snežana Borjan progovorila o udaji zarad novca: Biće tu preljuba, bićete zatočeni u kući...!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 18:29

ŽENA FUDBALERA Snežana Borjan progovorila o udaji zarad novca: "Biće tu preljuba, bićete zatočeni u kući...!"

"Nemate pravo glasa, izlaska!"

Snežana Borjan, supruga golmana Crvene zvezde i reprezentacije Kanade, Milana Borjana, gotovala je na televiziji Hype, te tom prilikom odgovorila na pitanje Snežane Dakić šta bi savetovala devojkama ciji je san da se udaju za fudbalera.

- Ako u startu razmišljate da se udate samo zbog novca, da li je to fudbaler, neki drugi sportista ili biznismen. Izgubićete u startu zato što će tu biti ili preljuba ili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nezadovoljstvo ili ćete biti zatočeni i zatvoreni u kući da nemate pravo glasa, izlaska itd.

- Ja sam imala prijateljice koje su meni rekle: "Kako sad kada si na vrhuncu karijere da se udaš? Pa on nije nešto uspešan"… Ne, mi imamo ljubav! Kada imaš ljubav možeš sve da postigneš - rekla je Snežana Borjan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.