ŽELIM DA JOJ PLATIM PSIHOLOGA! Bili su zajedno u rijalitiju, sada se oglasio i pljunuo po Staniji - UKOPAO JE

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2019, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELIM DA JOJ PLATIM PSIHOLOGA! Bili su zajedno u rijalitiju, sada se oglasio i pljunuo po Staniji - UKOPAO JE

Drsko!

Prilikom rasprave sa Mikijem Đuričićem, Stanija Dobrojević je pomenula slikara Sulejmana Mema Haljevca, od koga je izgubila u finalu "Farme 4".

- Pobedio me je jedan Memo iz Sarajeva - u ponižavajućem tonu je Stanija pomenula Mema.

A post shared by Stanija 👸🏻 (@stanijadobrojevic) on Aug 13, 2017 at 5:08am PDT

A post shared by Stanija 👸🏻 (@stanijadobrojevic) on Aug 13, 2017 at 9:33am PDT

A post shared by Stanija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 👸🏻 (@stanijadobrojevic) on Aug 13, 2017 at 9:33am PDT

A post shared by Stanija 👸🏻 (@stanijadobrojevic) on Aug 7, 2017 at 10:59am PDT

Slikara koji je Staniji pred nosom uzeo krunu pobednika te sezone "Farme" otkrio je kako on danas gleda na to što Dobrojevića i danas ne može da veruje da je od njega izgubila.

-Stanija je jedna mala, slatka curica, koja ima kompleks od akademskog slikara Sulejmana Haljevaca. Ja sam joj noćna mora jer pobediti je sa tolikom razlikom u glasovima i ostaviti je ukopanu na zemlji dok sam ja skakao sa čekom od 50.000 evra, za nju je velika trauma - rekao je Memo. Memo tvrdi da je Staniji potrebna stručna pomoć.

- Želim da joj platim psihologa jer će očigledno ta noć ostati dugo upisana u njeno sećanje ili da joj poklonim moju sliku. Kad je proda, može remont na sebi uraditi, a čuo sam da sad možeš u Gornjim Vrbljaniicima kupiti i visinu - rekao je Memo i poručio Staniji:

- Želim joj da pobedi u "Zadruzi" jer je bila gola i pokazala sve svoje adute. Poklonila se auditorijumu - priznao je on.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.