ŽELELA SAM DA SE UBIJEM! Pevačica neumerenom konzumacijom LEKOVA i ALKOHOLA htela sebi da presudi

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 13:22

"ŽELELA SAM DA SE UBIJEM!" Pevačica neumerenom konzumacijom LEKOVA i ALKOHOLA htela sebi da presudi

Kritika je poremetila...

Australijska kantautorka Sia priznala je da je razmišljala o samoubistvu nakon što je dobila veliki broj kritika zbog filma "Music" koji je objavila prošle godine.

- Želela sam da se ubijem. Vratila sam se svojim porocima i nakon toga otišla na rehabilitaciju - kazala je u intervjuu za "New York Times".

Javnost je osudila zato što je dugogodišnju saradnicu Medi Zigler angažovala da glumi dete s autizmom. Ona u stvarnom životu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne pati od ove bolesti.

- Pokušala sam da radim sa austitčnom devojčicom i snimanje je stresiralo. Zato sam odlučila da odaberem Medi - kazala je ona.

Sia je pre nekoliko godina otvorenoj govorila o borbi s zavisnošću. U intervjuu za "Billboard" je 2013. ispričala da je nekada bila zavisna od različitih lekova, ali i alkohola.

U septembru 2018. objavila je da je osam godina "čista".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.