ZBOG OVE PESME VELJKO JE PEVAČICI DAO SVE PARE KOJE JE IMAO: Da li je autobiografska?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG OVE PESME VELJKO JE PEVAČICI DAO SVE PARE KOJE JE IMAO: Da li je autobiografska?!

To mu je omiljena pesma.

Na svadbi Veljka i Bogdane Ražnatović bila je i Sanja Đorđević, koja je Cecina kuma.

Ona je otkrila da je Veljkova omiljena pesma "Mutivoda" i da uvek traži od nje da mu je peva. Međutim, Sanja je pre svadbe naglasila da mu je neće pevati, jer je priča iz pesme sada prošlost za Veljka, s obzirom da se ženi.

Ipak, kasnije mu je zapevala "Mutivodu" i ispoštovala njegovu želju.

Veljka su ponele emocije, pa je dao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pevačici sav novac koji je imao kod sebe u tom trenutku, a muški deo gostiju je pevao zajedno sa Sanjom.

BONUS VIDEO: OGNJEN AMIDŽIĆ PIJAN VODIO EMISIJU: Sve priznao! Probao je marihuanu, lagao gledaoce, prati muške komentare na Instagramu svoje supruge (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

FOLKERKU VENČAO ISTI VLADIKA KAO RAŽNATOVIĆE Na crkveno venčanje Bogdane i Veljka nije došla samo iz JEDNOG RAZLOGA

Izvor: Blic, 26.Nov.2019

Pevačica Sanja Đorđević počastvovala je svojim prisustvom porodicu Ražnatović na svadbi koju su pravili Veljko i Bogdana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.