ZAVRŠILA U SUZANA, POGNUTE GLAVE! Janjuš suočio Maju sa surovom realnošću: Znaš li kako je drugima TEŠKO?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 21:53

ZAVRŠILA U SUZANA, POGNUTE GLAVE! Janjuš suočio Maju sa surovom realnošću: "Znaš li kako je drugima TEŠKO?"

Maja ne prestaje da histeriše...

Nakon popodnevnog haosa Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković, strasti se ipak nisu stišale. Oboje su patili na različitim stranam, a Janjuš se požalio prijatelju Stefanu Kariću, potom otišao sa Majom da gleda seriju.

- Uh, brate, ne mogu, majke mi... Svaki dan scene, sve, kako se bliži ovo, sve gore i gore, je*em ti život - požalio se Janjuš Stefanu, a onda nastavio razgovor sa Majom.

- Plačeš, teško >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ti je? Šta misliš, kako li je drugima teško. Dođi da gledamo seriju, hajde - zagrlio je i otišli su u Belu kuću,a ona je nastavila da plače.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.