ZATRESLI zidove izolacije - Anđelo Ranković i Anita se prepustili čarima jorgan planine kao da sutra ne postoji

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2023, 14:59

ZATRESLI zidove izolacije - Anđelo Ranković i Anita se prepustili čarima jorgan planine kao da sutra ne postoji

Oni su i ove večeri završili u istom krevetu, pa su se prepustili jedno drugome, a poljupci su samo prštali.

Nakon nedavne akcije koja se desila između učesnika "Elite", Anđela Rankovića i Anite Stanojlović, čini se da su njih dvoje odlučili da svoj odnos dodatno prodube.

Ovoga puta, njih dvoje su odlučili da se prepuste strastima još jednom, što je rezultiralo još jednom vrelom akcijom.

Anđelo je Anitu uhvatio za ruku i povukao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u svoj krevet, a ona je jedva dočekala da budu bliski.  Njih dvoje su se zavukli pod jorgan i sve vreme se bez prestanka ljubili i mazili. Da li je došlo do konkretne vrele akcije ili su se samo dodirivali, ne može da se zaključi po pokretima jorgana.

Međutim, njima to nije bilo dovoljno, pa iako su se razdvojili i otišli na spavanje, odlučili su da se onajoš jednom vrati u njegov krevet i prepuste se ponovo strastima. Njih dvoje ne kriju da je hemija između njih jaka i da uživaju da razmenjuju nežnosti, ali izgleda da to Rankoviću nije dovoljno kako bi sa njom stupio u emotivnu vezu.

Mnogi se pitaju koliko dugo će njih dvoje imati ovakav odnos i da li će Anita uspeti da sa njim ode korak dalje i ozvaniči vezu ili će ipak samo ostati prijatelji sa povlasticama, dok Ranković ne pronađe drugu devojku koja će mu se više dopasti od nje.

Inače, danas će u Belu kući ući porodice, pa mnoge zanima da li će Aniti majka zameriti što je intina sa Anđelom, ali pošto ga je u video-poruci pozdravila sigurno će mu se javiti ui pružiti ruku da se upozna sa njim.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.