ZAPUŠTENA I EKSTREMNO GOJAZNA: Da li prepoznajete jednu od nekada najlepših glumica iz Holivuda? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 19:09

ZAPUŠTENA I EKSTREMNO GOJAZNA: Da li prepoznajete jednu od nekada najlepših glumica iz Holivuda? (FOTO)

Sada je druga žena...

Zvezda filmova "Kum", "Neudata belkinja" i "Tačka bez povratka" danas ne liči na sebe.

Otkada se povukla iz javnosti, nekadašnja lepotica se potpuno zapostavila.

Američku glumicu Bridžit Fondu ne biste nikada prepoznali. Fatalna zavodnica ima preko 50 kilograma više, osedela je, nosi naočare i neuglednu odeću.

U jeku slave imala je plavu kosu, šišanu na paž i stepenove, u zavisnosti od filmskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << angažovanja, a kada se povukla iz glume, više nije ni marila za izgled.

Fonda koja je imala privilegiju da igra rame uz rame sa Al Paćinom i Nikolas Kejdžom, uslikali su svetski paparaci, a njen izgled je sve zaprepastio.

Glumicu više od čitave decenije niko nije video, a posle fotografije iz kupovine, mnogi su neprijatno iznenađeni njenom drastičnom promenom fizičkog izgleda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.