ZAPALILI MU KUĆU, ZAKLALI ČLANOVE PORODICE: Ćerka Baje Malog Knindže na ruševinama očevog rodnog mesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 17:43

ZAPALILI MU KUĆU, ZAKLALI ČLANOVE PORODICE: Ćerka Baje Malog Knindže na ruševinama očevog rodnog mesta

Zli ljudi uništili su lepotu porodičnog doma...

Ćerka pevača Mirka Pajčina, poznatijeg kao Baja Mali Knindža, Smiljana Pajčin, ponosno je pokazala rodno mesto i kuću u kojoj je njen otac rođen.

Ona je na društvenoj mreži Instagram objavila nekoliko desetina fotografija. Smiljana se potrudila da svaki detalj rodne kuće svoga tate uslika i usnimi, te da što bolje dočara atmosferu toga kraja.

- Kuća mog ćaće - napisala je Smiljana u opisu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fotografija i snimaka koje je podelila sa svojim pratiocima koji su se veoma obradovali prizoru.

Posebnu pažnju privukla je fotografija na kojoj ona pozira ispred pravoslavne crkve, ogrnuta srpskom zastavom, a na glavi ima šajkaču.

Inače, Mirko je rođen u Gubinu, pod Dinarom o kojoj često peva u svojim pesmama, a danas živi sa supurgom Dijanom i šestoro dece u Beogradu.

Baja Mali Knindža često ističe koliko mu nedostaje rodno mesto i kuća koju je izbubio u ratu, odnosno koju su mu tada zapalili.

– Srušili su mi i zapalili kuću, u Livnu zaklali ujaka i ujnu. Ne volim da pričam o tome teško mi je. Moj mlađi brat Novak, bio je u logoru Lora, Hrvati su upali u kasarnu, pobili sve, a zarobili njega i jednog vodnika. Moj otac Neđeljko bio je u ratu do posljednjeg dana. I onda nekome smetaju moje pjesme, moja pjesma nikome ne može ništa loše učiniti. Ja nisam nikome zapalio kuću, meni jesu – rekao je Knindža pre izvesbog vremena za naš portal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.