ŽAO MI JE ŠTO NISAM RANIJE SHVATIO! Ivan i Marija se gušili u suzama: Imam Željka, imam ćerku, to mi je sudbina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 21:43

"ŽAO MI JE ŠTO NISAM RANIJE SHVATIO!" Ivan i Marija se gušili u suzama: "Imam Željka, imam ćerku, to mi je sudbina!"

"Ja sam spreman za sve to!"

Ivan Marinković i Marija Kulić su zajedno plakali u emisiji podele budžeta, kada je Marinković otvorio dušu i postao zaista zahvalan što je imao priliku u učešću u Zadruzi da bude sa malim Željkom.

Mariju je to mnogo pogodilo, budući da su imali baš zategnute odnose na samom početku rijalitija, te je krenula da roni suze a sa njom i Ivan.

- Ti si znaš šta sve nas vezuje, mislim da imamo asvim korektan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odnos i da ćemo jednog dana biti zahvalni jedno na drugo. Ponosan sam na sebe što sam uspeo da izdržim pritisak oko Željka. Što se mene tiče, to će tako i ostati. Žao mi je što nisam ranije shvatio ozbiljnost ove situacije, ali ovaj projekat mi je dao svoju mogućnost. Imam svoj mali svet kod kuće, a sada imam i Željka, i svoju ćerku, tri fronta za koja moram da se borim. Ja sam spreman za sve to, to je naša sudbina - govorio je Ivan.

- Hvala Ivane na rečima koje si izgovorio, ja tebe razumem i pokušavala sam da razumem tvoj život. Vidim u tebi čoveka koji ima želju da bude sa Željkom, bile su mnoge nesuglasice na početku. Boli me što nisi mogao ni jednom da diđeš kod Željka na rođendan. Sutra je tebi rođendan, ali ja ne mogu da gazim po Željku, kako ja da dođem kod tebe. Za tebe sam uvek tu do rijalitija, želim ti sve najlepše sutra, da se još jednom ostvariš kao otac. Sutra neću doći, rekla sam ti zbog čega - kroz suze je pričala Marija.

- Nikome to nisam uzeo za zlo, ali te kapiram - rekao je Ivan.

- Nadam se da nećeš da zaboraviš da si Željkov otac, kad se sve ovo završi - rekla je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NEMOJ DA ZABORAVIŠ DA SI ŽELJKOV OTAC!" Marija u suzama otkrila zašto neće doći na Ivanov rođendan

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023

Ima dobar razlog?..Marija Kulić je tokom izlaganja kada je zaplakala za vreme podele budžeta Ivana Marinkovića otkrila da neće doći na njegov rođendan...Iako su sada u dobrim odnosima, Marija ipak ne želi da prisustvuje proslavi, jer kako je rekla, Ivan nikada nije došao na Željkov rođendan...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.