NEMOJ DA ZABORAVIŠ DA SI ŽELJKOV OTAC! Marija u suzama otkrila zašto neće doći na Ivanov rođendan

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 22:21

"NEMOJ DA ZABORAVIŠ DA SI ŽELJKOV OTAC!" Marija u suzama otkrila zašto neće doći na Ivanov rođendan

Ima dobar razlog?

Marija Kulić je tokom izlaganja kada je zaplakala za vreme podele budžeta Ivana Marinkovića otkrila da neće doći na njegov rođendan.

Iako su sada u dobrim odnosima, Marija ipak ne želi da prisustvuje proslavi, jer kako je rekla, Ivan nikada nije došao na Željkov rođendan.

- Boli me što nisi mogao ni jednom da dođeš kod Željka na rođendan. Sutra je tebi rođendan, ali ja ne mogu da gazim po Željku, kako ja da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dođem kod tebe. Za tebe sam uvek tu do rijalitija, želim ti sve najlepše sutra, da se još jednom ostvariš kao otac. Sutra neću doći, rekla sam ti zbog čega - rekla je Marija kroz suze.

-  Nikome to nisam uzeo za zlo, ali te kapiram – rekao je Ivan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.