ZAIGRAO SE: Janjuš uneo informaciju iz SPOLJNOG SVETA, da li će ga ova greška skupo koštati?

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 09:33

ZAIGRAO SE: Janjuš uneo informaciju iz SPOLJNOG SVETA, da li će ga ova greška skupo koštati?

Zbog tragedije koja ga je zadesila često napušta Belu kuću, pa tako ima uvid šta se to zbiva van rijalitija.

Učesnik "Elite", Marko Janjušević Janjuš, zbog tragičnog gubitka najmlađeg brata Mihajla neretko mora da izađe iz rijalitija kako bi završio sve obaveze koje ga očekuju u izvesnom periodu.

Međutim, iako je u početku dobijao podršku od gotovo svih učesnika, dosta toga se promenilo od njegovog pomirenja s Aneli Ahmić.

Izostala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i potpora Uroša Stanića koji je napao Aneli i Janjuša da su ga smao iskoristili.

- Svi znaju da sam ja četiri meseca bio iz njih, da sam podržavao njihovu ljubav, da sam učestvovao u početku njihove ljubavi. Sve je to prestalo kada mi je Aneli okrenula leđa  i kad me svaki dan sve više vređa i omalovažava. Ne znam šta da mislim, Janjuš nju voli, totalno me razočarala, upitno je sve što se nje tiče. Mislim da je dobra glumica i težak folirant, meni ovde govore da plačem bez suza, a gde su njoj suze. Ona plače za većim markama i zato što je omražena u narodu - kazao je Uroš.

- Ma ti znaš ko je omražen u narodu - rekao je Janjuš.

- Ja ne znam, nisam bio u spoljnom svetu - odgovorio je Uroš.

- Ja znam u spoljnom svetu šta si ti - rekao je Janjuš besno.

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.