ZABRANJENO VOĆE: Anđelo pao u zaborav? Anita bacila oko na Stanislava Krofaka, kamere SVE USNIMILE KAMERE

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 11:34

ZABRANJENO VOĆE: Anđelo pao u zaborav? Anita bacila oko na Stanislava Krofaka, kamere SVE USNIMILE KAMERE

Iznenađujuće, ili ipak ne?

Sinoć je na imanje u Šimanovcima pristigao željno iščekivani Stanislav Krofak Pantera, MMA borac i bivši momak Mione Jovanović. Ono što su mnogi priželjkivali, kako u kući, tako i publika kraj malih ekrana.

- Dobro veče svima, svim damama srećan Osmi mart, jako poznato ime, svi me znate, ja sam Stanislav iz Zagreba, bavim se sportom i imam građevinsku firmu, došao sam da vidim kakav problem Ša ima sa mnom? - rekao je Krofak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odmah po ulasku.

Miona je sa druge strane potpuno zanemela od šoka. Nenad je pokušao da dočeka bivšeg svoje sadašnje sa iskrenim osmehom, ali bi i slep kod očiju video da je Aleksić pokušao, doduše bezuspešno, da sakrije paranoju i nesigurnost povodom ulaska atraktivnog sportiste.

Ono što je zainteresovalo mnoge jeste upoznavanje Maje Marinković, koja je prišla Stanislavu Krofaku kako bi se upoznali, pa mu srdačno pružila ruku. On se osmehnuo od uha do uha, čini se da je ozbiljno bacio oko na Marinkovićevu.

Da li će biti nešto između njih dvoje ostaje nam da vidimo u daljem toku rijalitija, ali, ako se Anita Stanojlović pita - Maja i Stanislav nikad neće biti ništa više od poznanika.

Naime, na fan grupi koja revnosno prati rijaliti, isplivao je snimak na kom Anita jako trasparentno gleda flert između Maje i Stanislava. I laik bi zaključio da joj uopšte nije bilo prijatno zbog tog prizora.

Komentari uz pomenuti snimak uopšte nisu blagonaklonjeni Stanojlovićevoj, kojoj prognoziraju sunovrat kao i sa Matorom.

A post shared by @samo.realno6

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.