ZABLISTALA! Pevačica se TREĆI PUT pojavila na Beoviziji i ZAPALILA SCENU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZABLISTALA! Pevačica se TREĆI PUT pojavila na Beoviziji i ZAPALILA SCENU! (FOTO)

Nikad lepša!

U drugoj polufinalnoj večeri Beovizije publici se predstavila i pevačica Ivana Jordan.

Ovo je treći put da učestvuje na popularnom takmičenju, a kako kaže, očekivanja su joj velika.

- Od početka do kraja pesme je osmišljen svaki pokret sa sjajnim igračima, ali sve za scenu - između ostalog je poručila Ivana.

Ono što je svima zapalo za oči jeste Ivanin stajlig kojim je pevačica istakla grudi u prvi plan, ali i scenski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nastup koji je bio na nivou svetskih zvezda.

Podsećamo, u oba polufinala predstavlja se po 12 kompozicija, a najboljih šest iz svakog polufinala boriće se u velikom finalu za titulu pobednika „Beovizije 2020“.

"Svi pravi PAPUČARI, kao ja, znaju kako ŽENE BIJU": Veljko nikad otvorenije o Bogdani i tome zašto neće da se odseli od Cece (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.