ZA SD! ULAZIM U ZADRUGU! Nikola se nakon PREKIDA VEZE sa Sanjom oglasio, pa otkrio PRAVI RAZLOG RASKIDA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2020, 22:53

ZA SD! "ULAZIM U ZADRUGU!" Nikola se nakon PREKIDA VEZE sa Sanjom oglasio, pa otkrio PRAVI RAZLOG RASKIDA

Otkrio nam je i datum ulaska u Zadrugu...

Nikola Đorđević, bivši momak Sanje Vučić, članice grupe "Hurricane", koja je nedavno objavila da je raskinula vezu sa sportistom, oglasio se za naš portal Srbija Danas, kako bi otkrio pravi razlog raskida, budući da mediji prenose da ga je Sanja ostavila jer ulazi u "Zadrugu".

- Istina je. Potpisao sam ugovor za Zadrugu! Ulazim 28. novembra. Nemam posla zbog korone, sedim kući i trošim pare. Rijaliti je mač sa dve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oštrice, zavisi kako se pokažeš. Ulazim kao slobodan dečko u Zadrugu. - rekao nam je Nikola, pa dodao:

Објава коју дели El Dzingis Kan (@nikola_djordjevicc)

- Razlog raskida je prezasićenje, ne ulazak u rijaliti. Mi smo više od dve godine živeli zajedno. Nemam ružnu reč za nju, samo jednostavno je došlo do prezasićenja u odnosu i to je to. Ona je mnogo dobra devojka - dodao je Đorđević za Srbija Danas.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.