ZA NAS SI UMRLA Nakon što je Slađana Petrušić lažirala smrt, javnost na nogama - Za ovo treba da se ide u zatvor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 16:36

"ZA NAS SI UMRLA" Nakon što je Slađana Petrušić lažirala smrt, javnost na nogama - Za ovo treba da se ide u zatvor!

Pljušte komentari na mrežama!

Na zvaničnim profilima bivše rijaliti učesnice i voditeljke "Parova" Slađane Slađe Petrušić jutros je objavljeno da je Slađa navodno preminula.

Petrušićeva se sada oglasila na svom Fejsbuk profilu gde je obavila vest sa naslovom "Poslednji ispraćaj", a na kraju istog je video u kojem priznaje da je lažirala sopstvenu smrt.

Međutim, iako je mislila da će zbog ove iscenirane melodrame dobiti aplauz, ispod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njene objave na pomenutoj društvenoj mreži mogu se videli samo negativni komenatari, te da joj ovakva "reklama" nije trebala.

"Neukusna šala", "Ovo je toliko užasno da nemam komentara, jer nije za šalu ni za lajkove", "Za ovo treba ići u zatvor", "Ovakvu luđakinju moraju da smeste u odgovarajuću instituciju", "Idi leči mozak, a ne noge", "Kaznena prijava za gospođu"; "Mediji nisu lažirali tvoju smrt, već ti, sama si objavila", "Pokoj ti duši, za nas si umrla", samo su neki od komentara koji ne prestaju da se nižu ispod njene skandalozne objave.

Detaljnije možete pogledati ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.