ZA 5 SATI ZARADI SKORO 2.000 EVRA: Brutalno VREĐALA fanove i svađala se s njima, oni ŠALJU PARE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 12:56

ZA 5 SATI ZARADI SKORO 2.000 EVRA: Brutalno VREĐALA fanove i svađala se s njima, oni ŠALJU PARE!

Sve više javnih ličnosti se odlučuje na ovakav vid zarade.

Bivša zadrugarka, pevačica i drugarica Dalile Dragojević, Marijana Zonjić, navodno za samo pet sati u lajvu na mreži Tik Tok zaradi 1.800 evra.

- Marijana u poslednje vreme odlično zarađuje od Tiktoka. Lakše joj je da sedi kod kuće i da snima lajvove, a i od ove platforme više prihoduje mesečno nego od pevanja. Ona je prošle nedelje za pet sati snimanja uživo od poklona od fanova zaradila 1.800 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evra. Tog dana je bila jako nervozna, pa čak i vrlo neprijatna prema fanovima. Mnoge od njih je vređala, s mnogima se i svađala. Njima je to bilo očigledno zanimljivo, pa su joj slali giftove u velikom broju. Napravila je plan, pa tako preko nedelje sedi kod kuće i snima se od ranog jutra i od toga joj ležu pare na račun. Inače, Zonjićeva zarađuje mesečno više na Tiktoku nego neke druge javne ličnosti na Only fansu - započinje izvor.

Podsetimo i njena najbolja drugarica, starleta Dalila je nedavno na Tik Toku zaradila 15.000 evra.

A kako je pričala verenica Kristijana Golubovića, bivši robijaš za tri meseca je navodno zaradio čak 50.000 evra.

- Kristijan je 2. septembra 2022. zaradio 3.838 dolara za samo jedan dan preko Tiktoka. Evo dokaza zato što govore da prosi i da nema hleba da jede. Ja vam kažem da je Kristijan uzeo sigurno 50.000 evra za tri meseca na Tiktoku - rekla je Kristina i to dokazala printskrinom bankovnog računa.

- Odeš u bilo koju banku i potrebno je tri do četiri dana da biste podigli taj novac. Takođe ne uzimaju proviziju - rekla je tada Kristina.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.